Noutăți

Mai 2023

Asociatia Patronala a Furnizorilor de Formare Profesionala din Romania (APFFPR) anunta inceperea inscrierilor la cea de a doua sesiune de curs UTILIZARE MICROSOFT PROJECT, care se va desfasura in perioada 26 iunie – 14 iulie 2023 in Cluj-Napoca, luni – vineri orele 17-21, la complexul hotelier Univers T.

Intreaga logistica a cursului cu durata de 60 de ore este asigurata prin proiect de APFFPR, laptop-urile utilizate in procesul de formare fiind dotate cu licente Microsoft Project Profesional.

Detalii si inscrieri: formularul disponibil aici https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMUQ0yHXd-ah0M_dmzUScabANfzVB_DvoIH5JLtul9b5NTLg/viewform si la telefon 0721.042.987 (l-v, 9-17)

----

Asociatia Patronala a Furnizorilor de Formare Profesionala din Romania (APFFPR) organizeaza in MIERCURI, 31 MAI 2023, ORELE 11.00 – 14.00, la RADISSON BLU HOTEL CLUJ-NAPOCA, SALA BALLROOM un nou eveniment dedicat antreprenorilor IMM-urlori din Regiunea Nord Vest interesati de dezvoltarea competentelor digitale ale angajatilor.

Acest eveniment are caracter informativ si este oferit in cadrul activitatilor Proiectului POCU - ”ALIS – Adaptarea Lucratorilor si Intreprinderilor la Schimbare prin dobândirea competențelor digitale de către lucrători” – ID 142703, fiind dedicat reprezentantilor IMM-urilor care lucreaza pe proiecte in care utilizarea softului MICROSOFT PROJECT este sau poate deveni un instrument util in managementul proiectelor. IMM-urile au oportunitatea de a beneficia in mod gratuit de sprijin in domeniul digitalizarii, atat prin participarea angajatilor la cursuri de formare profesionala in domeniul digitalizarii, organizate in cursul anului 2023, cat si prin invatare la locul de munca prin intermediul platformei e-learning create prin proiect, care va putea fi accesata de IMM-urile interesate.

Pentru rezervarea locului la acest eveniment, va rugam sa completati formularul de inscriere  - locurile sunt limitate iar accesul va fi confirmat telefonic dupa verificarea eligibilitatii.

 

20 aprilie 2023

APFFPR va organiza o serie de curs *Utilizare platforme electronice de servicii și plăți ale instituțiilor statului*, în perioada 22-26 mai 2023, la Cluj-Napoca. Cursul este oferit gratuit angajaților din IMM-urile eligibile din Regiunea Nord-Vest, în cadrul proiectului „Competențele digitale - adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest”, ID 142808.

curs Platforme de plati si servicii ale institutiilor statului

-------

29 martie 2023

APFFPR demarează o nouă serie de curs *Marketing online* astăzi, 29 martie 2023, la Cluj-Napoca. Cursul are o durată de 30 de ore și cuprinde ore de teorie și ore de practică. Le urăm succes noilor cursanți!
-------
Vă invităm să vă înscrieți la CURSURILE GRATUITE DE DIGITALIZARE oferite în cadrul proiectului „Competențele digitale - adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest”, ID 142808, completând acest formular de înscriere: https://bit.ly/cursuri-gratuite-digitalizare-142808

curs Marketing online

 

15 martie 2023

Astăzi, 15 martie 2023, are loc primul eveniment de conștientizare în domeniul digitalizării organizat de către APFFPR la Cluj-Napoca, în cadrul proiectului POCU ID 142808.
Ne bucurăm de participarea reprezentanților unor instituții importante ale statului, care prezintă detalii relevante referitoare la gradul de digitalizare a proceselor și fluxurilor de lucru din instituțiile în cadrul cărora își desfășoară activitatea.

 

15 februarie 2023

APFFPR demarează un curs de Marketing Online, la Cluj-Napoca, în data de 27 februarie 2023. Cursul se va desfășura în perioada 27.02.2023-08.03.2023, cu participarea în persoană, la sala de curs, sub îndrumarea formatorului Georgiana Brânzei-Zsiga.

curs Marketing online

9 februarie 2023

APFFPR recrutează Formator - Utilizare licență Microsoft Project management, cu experiență minimă de 10 ani, în cadrul proiectului POCU „ALIS – Adaptarea Lucrătorilor și Întreprinderilor la Schimbare prin dobândirea competențelor digitale de către lucrători”, ID 142703. Data-limită de trimitere a CV-ului și a actelor doveditoare pe email, la adresa office@apffp.ro este: 22 februarie 2023, până la ora 16:00. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

 18 ianuarie 2023

În a doua jumătate a lunii februarie, APFFPR va demara o grupă de curs de Competențe informatice de bază, în cadrul proiectului „ALIS – Adaptarea Lucrătorilor și Întreprinderilor la Schimbare prin dobândirea competențelor digitale de către lucrători”, ID 142703.

ALIS 142703 - banner promovare cursuri

-----

13 ianuarie 2023

APFFPR va demara o sesiune de curs de Utilizare program informatic Microsoft Project în data de 25 ianuarie 2023. Cursul este organizat în cadrul proiectului „Competențele digitale - adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest”, ID 142808, proiect co-finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Cursul este oferit în mod gratuit angajaților din IMM-uri eligibile din Regiunea Nord-Vest și se va desfășura în perioada 25.01.2023-18.02.2023, la Cluj-Napoca.

142808_Microsoft Project

-----

4 ianuarie 2023

APFFPR recrutează Formator Marketing Online, deținător de Certificat de absolvire autorizat și cu experiență minimă de 10 ani. Data-limită de trimitere a CV-ului și a actelor doveditoare: 13 ianuarie 2023, ora 16:00. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

-----

Începând din luna octombrie 2022, APFFPR implementează proiectul „Competențele digitale - adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest– ID 142808, pe care îl derulează, ca unic Beneficiar, în vederea sprijinirii potențialului de digitalizare al IMM-urilor din regiunea vizată. Proiectul este co-finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și se derulează până în luna decembrie 2023.

De asemnea, tot în octombrie a acestui an, APFFPR demarează implementarea unui al doilea proiect cu finanțare europeană, în parteneriat cu alți doi furnizori de formare profesională din Regiunea Centru și Regiunea Nord-Est. Proiectul „ALIS – Adaptarea lucrătorilor și întreprinderilor la schimbare prin dobândirea competențelor digitale de către lucrători” – ID 142703 vizează îmbunătățirea competențelor digitale ale angajaților din firmele mici și mijlocii din regiunea Nord-Vest.

-----

Federația Patronală -  EDUFORM susține cursurile ON LINE pentru adulți

Federația Patronală din Educație și Formare Profesională - EDUFORM semnalează Ministerul Muncii și Protecției Sociale  pentru acceptarea furnizării on line a cursurilor profesionale pentru adulți - 26 Martie 2020.

Federația Patronală EDUFORM, înființată de către APFFPR este prezentă la Bruxelles  

Federația Patronală din Educație și Formare Profesională - EDUFORM este membru, din anul 2018, în Federația Europeană Patronală din Educație (The European Federation of Education Employers (EFEE) )  și este singura organizație patronală din România prezentă în EFEE. 

https://educationemployers.eu/team-members/

Aderarea Federației Patronale EDUFORM  la CNIPMMR

Federația Patronală din Educație și Formare profesională EDUFORM face parte din Consiliul Național al Întreprinderilor  Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), confederaţie patronală reprezentativă la nivel național – sept 2017.   

Înființare Federația Patronală din Educație și Formare Profesională – EDUFORM 

APFFPR este inițiatorul și membru fondator al Federației Patronale din Educație și Formare Profesională – EDUFORM – august 2017.

 

Lansarea Proiectului POCU - ”INOVARE – SUCCESUL ORGANIZAȚIILOR”

Cod MySMIS 2014 / Cod proiect 117774

 

Asociația Patronală a Furnizorilor de Formare Profesională din România (APFFPR), în calitate de promoter al conceptului de inovare, a demarat implementarea proiectului “INOVARE – SUCCESUL ORGANIZAȚIILOR”, pe care îl derulează, ca unic beneficiar, în perioada Mai 2018 – Mai 2019.

Proiectul este co-finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014–2020.

Valoarea totală a proiectului este de 2.384.177,47 lei, din care cofinanțări nerambursabile din Fondul Social European de 1.986.019,87 lei și din bugetul național de 350.474,05 lei.

Obiectivul general al acestui proiect este creșterea numărului de angajați care ocupă poziţii de management şi de antreprenori din judeţul Cluj care vor beneficia de sprijin în vederea implementării conceptului de inovare ca instrument necesar adaptării afacerilor la schimbare.

Proiectul se adresează antreprenorilor și managerilor din nivelele top și middle management din IMM‑uri cu sediul în județul Cluj și care au obiect principal sau secundar de activitate din sectoarele economice cu potențial competitiv, identificate conform Strategiei Naționale de Competitivitate 2015-2020 (SNC) și în corelare cu unul din domeniile de specializare inteligentă conform Strategiei Naționale de Cercetare, Dezvoltare și Inovare 2014-2020 (SNCDI).

Activitățile de bază ale acestui proiect sunt:

·       Formarea profesională a 410 persoane –antreprenori și manageri în IMM-uri.

·       Sprijinirea a 47 de IMM-uri care doresc să implementeze în propria organizație Sistemul de Management al Inovării CEN/TS 16555/2013,

·       Organizarea a 2 seminarii de conştientizarea şi analiză a nevoii de implementare a standardului privind Sistemul de Management al Inovării (SMI).

 

Prin activitațile pe care le va derula, proiectul va aduce în atenția IMM-urilor principalele beneficii ale implementării Sistemului de Management al Inovării: facilitează planificarea, implementarea, evaluarea și îmbunătățirea procesului de inovare; îmbunătățește competențele angajaților în domeniul inovării; consolidează poziția companiei pe piață; permite o dezvoltare rapidă, un management facil al companiei; crește calitatea serviciilor/produselor furnizate.

 

MANAGER PROIECT

Steluța Racolța

Președinte al Asociației Patronale a Furnizorilor de Formare Profesională din România

Cluj-Napoca, str. Paul Chinezu nr. 2/1

Telefon: 0744623582

E-mail: office@apffp.ro 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

După aproape doi ani de eforturi susținute ale Asociației Patronale a Furnizorilor de Formare Profesională din România  

pentru apărarea intereselor furnizorilor de formare  profesională, dar și ale adulților absolvenți de studii superioare care fac parte din piața muncii din România,

 vă informăm că recent s-a aprobat OUG nr. 96/2016, publicată în Monitorul oficial 1009/2016, care modifică OG 129 prin introducerea unui nou alineat la art. 21, dupa cum urmeaza:

„Art. 21^1 — (1) Furnizorii de formare profesională a adulţilor, autorizaţi în condiţiile prezentei ordonanţe, au dreptul să organizeze, pentru persoanele care au absolvit studii universitare, programe de perfecţionare şi specializare definite la art. 8 alin. (3) lit. c), finalizate cu certificate de absolvire cu recunoaştere naţională."

Pentru detalii accesați linkul de mai jos 

http://www.monitoruloficial.ro/emonitornew/emonviewmof.php?fid=MS43NTExMjExNDg1MDUyRSszMA==

 Asta este întradevar o VESTE FOARTE BUNĂ premergatoare Sfintelor Sărbatori de Crăciun.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest SUCCES, în special conducerii MINISTERULUI MUNCII!

Galerie

  • 142808_Microsoft Project
  • ALIS 142703 - banner promovare cursuri
  • curs Marketing online
  • curs Platforme de plati si servicii ale institutiilor statului

Download

Conţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro