Înscriere în APFFPR

Calitatea de membru al Asociației Patronale a Furnizorilor de Formare Profesională din România se poate dobândi de către furnizorii de formare profesională autorizați conform OUG nr. 129/2000, art. 14, prin semnarea adeziunii și achitarea taxei de înscriere de 100 de lei și a cotizației pentru anul în curs (600 lei), stabilite de Adunarea Generală a Asociaților. Cererile de admitere ca membru în cadrul APFFPR se adresează Colegiului Director și sunt aprobate de către membrii acestuia.

Pentru a deveni membru titular al Asociației Patronale a Furnizorilor de Formare Profesională din România, primul pas este să descărcați Cererea de adeziune. După completarea Cererii, vă invităm să o trimiteți, în format electronic, la adresa de email office@apffp.ro, împreună cu următoarele anexe:

  • copie după CUI sau CIF;
  • copie după o autorizație de furnizor de formare profesională;
  • hotărâre AGA de aderare la Asociația Patronală a Furnizorilor de Formare Profesională din România;
  • dovadă plată taxă de înscriere de 100 lei;
  • dovadă plată cotizație pentru anul în curs de 600 lei.

 

Alternativ, ne puteți trimite documentele și prin curier, la adresa:

ASOCIAȚIA PATRONALĂ A FURNIZORILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ DIN ROMÂNIA
Str. Paul Chinezu, nr. 2, ap. 1
Cluj-Napoca, jud. Cluj

Pentru mai multe informații referitoare la posibilitatea de a adera la APFFPR, vă stăm la dispoziție pe adresa de email office@apffp.ro sau la numărul de telefon +0744623582.

Download

Conţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro