Proiect POCU „Competențele digitale - adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest”, ID 142808

Proiect POCU – „Competențele digitale – adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest” – ID 142808

 

Vă invităm să vă înscrieți la cursurile gratuite de digitalizare oferite în cadrul proiectului „Competențele digitale - adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest”, ID 142808, completând acest formular de înscriere.

------------

Asociația Patronală a Furnizorilor de Formare Profesională din România (APFFPR), în calitate de promotor al conceptului de digitalizare în activitatea profesională, implementează proiectul „Competențele digitale – adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest”, pe care îl derulează, ca unic Beneficiar, în perioada octombrie 2022-decembrie 2023. Proiectul este co-finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 2.545.662,07 lei, prin finanțare nerambursabilă din Fondul Social European 2.163.812,75 lei și din Bugetul Național 381.849,32 lei.

Obiectivul general al acestui proiect îl constituie îmbunătățirea competențelor digitale ale angajaților din IMM-uri care își desfășoară activitatea în sectoarele economice sau domeniile identificate conform Strategiei Naționale pentru Competitivitate  (SNC) și Strategiei Naționale de Cercetare, Dezvoltare și Inovare (SNCDI), ca o cerință imperios necesară adaptării la schimbare.

Grupul-țintă al proiectului este format din 305 angajați provenind din cel puțin 60 de IMM-uri din toate cele șase județe din Regiunea Nord-Vest: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj.

Activitățile de bază din cadrul proiectului se referă la:

 • furnizarea de cursuri gratuite în competențe digitale;
 • sprijinirea potențialului de digitalizare a companiilor participante pentru organizarea de programe de formare profesională la locul de muncă;
 • conștientizarea importanței participării angajaților la programe de formare profesională continuă.

Rezultatele așteptate

Prin intermediul proiectului, se vor oferi cursuri gratuite de formare profesională angajaților din IMM-uri din Regiunea Nord-Vest, în domenii din sfera digitalizării:

 • Competențe informatice de bază (Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint, Access, utilizare Internet) – curs acreditat de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și de Ministerul Educației
 • Utilizare program informatic Microsoft Project (35 dintre IMM-urile participante vor primi gratuit licența MS Project, în valoare de 6.000 RON)
 • Marketing online (creare profil profesional pe rețele de socializare, promovare pe Google, Facebook, LinkedIn, Instagram)
 • Managementul platformelor de comunicare online (Zoom, WebEx – în vederea eficientizării comunicării interne și cu clienții)
 • Utilizare platforme de plăți și servicii electronice ale instituțiilor statului (Spațiul Privat Virtual, ghiseul.ro, depunere declarații, plată impozite și taxe)

Participanții la aceste cursuri vor dobândi noi competențe digitale pe care le vor putea implementa la locul de muncă, iar absolvenții vor primi certificate de participare la programele de formare. Un alt demers important este faptul că, prin intermediul proiectului, 35 de IMM-uri vor beneficia de sprijin pentru implementarea unei platforme de e-learning, utilă în procesul de instruire în domeniul digitalizării. Astfel, întreprinderile mici și mijlocii care vor participa, prin intermediul angajaților, la activitățile din cadrul proiectului vor dobândi o serie de avantaje notabile în sfera digitalizării, fiind mai bine pregătite pentru a gestiona dinamica schimbării.

-----------------

NOUTĂȚI PROIECT 

29.12.2023

Asociația Patronală a Furnizorilor de Formare Profesională din România (APFFPR), în calitate de promotor al conceptului de digitalizare în activitatea profesională, anunță finalizarea cu succes a proiectului „Competențele digitale – adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest”, pe care l-a derulat, ca unic Beneficiar, în perioada octombrie 2022-decembrie 2023. Proiectul a fost co-finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Le mulțumim, cu această ocazie, tuturor participanților la activitățile din cadrul proiectului și le dorim succes în activitate. Considerăm că acest proiect a contribuit cu succes la deschiderea unor noi oportunități de sprijinire a potențialului de digitalizare din firmele mici și mijlocii de la nivel regional și național.

Comunicat de presă - finalizare proiect

***

19.12.2023

APFFPR anunta incheierea ultimei serii de curs gratuit Competente digitale de baza, oferit in cadrul proiectul ID 142808, in perioada 4-19 decembrie 2023.
Le multumim cursantilor pentru participarea activa din cadrul intalnirilor online si le dorim succes in continuare!

 

07.12.2023

APFFPR anunta incheierea celei de-a saptea sesiuni de curs Marketing Online, oferit in mod gratuit in cadrul proiectului „Competențele digitale - adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest”, ID 142808.
Le multumim tuturor participantilor la curs pentru implicare si le dorim succes in activitatile desfasurate in cadrul IMM-ului pe care il reprezinta.

 

05.12.2023

APFFPR deruleaza, in perioada noiembrie-decembrie 2023, ultimele sesiuni de curs Marketing Online si Competente digitale de baza din cadrul proiectului ID 142808.  

 

20.11.2023

APFFPR anunta demararea celei de-a saptea sesiuni de curs Marketin Online din cadrul proiectului ID 142808. Cursul se va desfasura online, pe platforma Zoom, in perioada 20 noiembrie-6 decembrie 2023.

 

13.11.2023

APFFPR are plăcerea de a anunța desfăşurarea celui de-al doilea eveniment de conştientizare în domeniul digitalizării, organizat în cadrul proiectului POCU 142808.
Ne onorează prezența speakerilor, domnul Sabin Sărmaş şi domnul Mircea Miheştean, care prezintă aspecte importante cu privire la stadiul digitalizării în instituțiile publice şi private din România.
-----
Evenimentul are loc astăzi, 13 noiembrie 2023, la Radisson Blu din Cluj-Napoca. Mulțumim participanților din sală, persoane din grupul-țintă al proiectului, instruite în competențe digitale prin intermediul activităților de formare profesională realizate în proiect.

 eveniment 13.11.2023

20.10.2023

APFFPR are placerea de a anunta evenimentul de inchidere a proiectului POCU 142808, „Competențele digitale - adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest”
Evenimentul va avea loc la Radisson Blu din Cluj-Napoca, luni, 13 noiembrie 2023, incepand cu ora 11:00.
Speakeri de renume regional și national au confirmat participarea la eveniment.

*

 

16.10.2023

Perioada de implementare a proiectului ID 142808 se apropie de final, insa inscrierile la cursurile gratuite din proiect inca sunt deschise.
Invitam angajatii din IMM-uri sa se inscrier la cursurile de competente digitale oferite de APFFPR in cadrul proiectului, pentru imbunatatirea nivelului de cunostinte teoretice si aplicarea lor la locul de munca.
Mai multe detalii si inscrieri, aici: https://bit.ly/APFFPR-proiect-POCU-142808

Proiect POCU „Competențele digitale - adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest”, ID 142808

 

21.08.2023

APFFPR anunta demararea unei noi serii de curs Microsoft Project, in cadrul proiectului POCU 142808 - „Competențele digitale – adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest”.

 

16.08.2023

In data de 21 august 2023, APFFPR va demara o noua serie de curs Microsoft Project. Inca mai aveti timp sa va inscrieti, completand formularul alaturat. Numar limitat de locuri!

MPM

 

10.08.2023

Cursuri GRATUITE de digitalizare pentru angajatii din IMM-urile din Regiunea Nord-Vest. INSCRIERE rapida, online, prin formularul de aici.
NU RATATI oportunitatea de a va dezvolta profesional, prin asimilarea de noi cunostinte si dobandirea de noi competente in domeniul digitalizarii.
LOCURI LIMITATE!
*Cursurile sunt oferite de APFFPR in cadrul proiectului „Competențele digitale – adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest” – ID 142808

 

26.07.2023

APFFPR anunta incheierea unei noi sesiuni de curs Marketing Online, desfasurata in perioada 17-26.07.2023.
Felicitari tuturor absolventilor pentru realizarea proiectelor practice si promovarea examenului final de evaluare.
-----
Pentru a va inscrie la urmatoarea serie de curs Marketing Online, completati formularul de aici.

04.07.2023

~Inscrieri deschise pentru urmatoarea serie de curs Microsoft Project~
Daca sunteti angajat intr-un IMM din Regiunea Nord-Vest, puteti participa gratuit la acest curs, incepand cu data de 10 iulie!
Numarul de locuri este limitat, asa ca va invitam sa va inscrieti acum, completand formularul disponibil aici.

 MPM

16.06.2023

LOCURI LIMITATE la cursuri GRATUITE pentru angajatii din IMM-urile din Regiunea Nord-Vest, oferite de APFFPR in cadrul proiectului „Competențele digitale – adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest” – ID 142808
Inscrieti-va acum, completand formularul de aici.

 cursuri gratuite

14.06.2023

Inscrieri deschise pentru o noua sesiune de curs ~~Marketing Online~~ in cadrul proiectului POCU ID 142808.
Numarul de locuri disponibile este limitat, asa ca va incurajam sa va inscrieti cat mai curand, completand formularul de aici https://forms.gle/6c5wQrMAkrJYSDoM7.

13.06.2023

CURS GRATUIT pentru angajatii din IMM-uri ~~COMPETENTE DIGITALE DE BAZA~~
Formular inscriere: https://forms.gle/CKEP1gEECW631JNA7
Cursul este oferit de APFFPR in cadrul proiectului POCU ID 14280

25.05.2023

In data de 26 mai 2023, APFFPR va finaliza o noua sesiune de curs Marketing Online, in cadrul proiectului „Competențele digitale – adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest” – ID 142808.
Inscrierile continua pentru cursurile de digitalizare oferite gratuit in cadrul proiectului, prin intermediul formularului disponibil aici: https://bit.ly/cursuri-gratuite-digitalizare-142808.

 

12.05.2023

În data de 15 mai 2023, APFFPR demarează o nouă serie de curs Marketing Online, la Cluj-Napoca.
Acest curs este oferit gratuit angajaților din IMM-urile eligibile din Regiunea Nord-Vest. Dacă doriți să participați la o sesiune următoare de curs în domeniul digitalizării, vă invităm să completați acest formular.

Marketing online - curs POCU 142808

11.05.2023

Înscrierile continuă! Locuri limitate la cursul de Competențe digitale de bază, oferit GRATUIT angajaților din IMM-urile elibibile. Înscrieți-vă acum! 

Formular de inscriere - aici

 

10.05.2023

Inscrierile continua pentru o noua sesiune de curs 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐛𝐚𝐳𝐚! Cursul va avea loc la Cluj-Napoca, in cadrul proiectului „Competențele digitale – adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest” – ID 142808. 

 

20.04.2023

APFFPR va organiza o serie de curs *Utilizare platforme electronice de servicii și plăți ale instituțiilor statului*, în perioada 22-26 mai 2023, la Cluj-Napoca.

curs Platforme de plati si servicii ale institutiilor statului

29.03.2023

APFFPR demarează o nouă serie de curs *Marketing online* astăzi, 29 martie 2023, la Cluj-Napoca. Cursul are o durată de 30 de ore și cuprinde ore de teorie și ore de practică. Le urăm succes noilor cursanți!
-------
Vă invităm să vă înscrieți la CURSURILE GRATUITE DE DIGITALIZARE oferite în cadrul proiectului „Competențele digitale - adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest”, ID 142808, completând acest formular de înscriere: https://bit.ly/cursuri-gratuite-digitalizare-142808

 Marketing online - curs POCU 142808

15.03.2023

Astăzi, 15 martie 2023, are loc primul eveniment de conștientizare în domeniul digitalizării organizat de către APFFPR la Cluj-Napoca, în cadrul proiectului POCU ID 142808.
Ne bucurăm de participarea reprezentanților unor instituții importante ale statului, care prezintă detalii relevante referitoare la gradul de digitalizare a proceselor și fluxurilor de lucru din instituțiile în cadrul cărora își desfășoară activitatea.

Primul eveniment de constientizare 142808 - 15 martie 2023

15.02.2023

APFFPR demarează un curs de Marketing Online, la Cluj-Napoca, în data de 27 februarie 2023. Cursul se va desfășura în perioada 27.02.2023-08.03.2023, cu participarea în persoană, la sala de curs, sub îndrumarea formatorului Georgiana Brânzei-Zsiga.

13.01.2023

APFFPR demarează curs Microsoft Project, desfășurat în perioada 25.01.2023-18.02.2023, la Cluj-Napoca.

04.01.2023

APFFPR recrutează Formator pentru cursuri de Marketing Online

Pentru mai multe informații, vizitați această pagină.

 

-----------------

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

 

Galerie

 • Proiect POCU – „Competențele digitale – adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest” – ID 142808
 • Primul eveniment de constientizare 142808 - 15 martie 2023
 • Marketing online - curs POCU 142808
 • curs Platforme de plati si servicii ale institutiilor statului
 • cursuri gratuite
 • MPM
 • eveniment 13.11.2023
 • Proiect POCU „Competențele digitale - adaptare accelerată la schimbare a IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest”, ID 142808

Download

Conţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro